Coaching program på 6 månader

NYHET !

Ett coachingprogram på 6 månader där du och jag tillsammans lägger upp ett program som skulle passa just dig. Så många träffar som du behöver under ett halvt år och utöver det mailkontakt när det behövs för att du ska få så effektiv hjälp som möjligt med det som hindrar dig att nå dit du vill.

Det här programmet ger dig tillgång till att skapa en bestående förändring med mindre stress, mera glädje, mera energi och ger dig verktyg till att hantera olika situationer.

Ta kontakt med mig så träffas vi och jag kan berätta mera.

De 5 första som tar kontakt utlovas fin rabatt!

Så här säger Sanna 30 år efter att ha jobbat med mig:
"Sandra är en otroligt skön person, enkel o prata med, helt fantastisk!
Coachingen har fått mig att inse vad jag skall fokusera på, vad som är viktigt, vad jag skall prioritera för att bli en gladare och positivare person.
Tack Sandra för att du fått fram det i mig som redan fanns där bak men som blivit lite borttappat, tack för att du hjälpt mig att hitta mig själv, och visat att jag ska vara just mig själv och ingen annan. Att jag duger som just den jag är. Allt blev så mycket självklarare när jag fick prata med dig. Ja ska verkligen jobba vidare på detta. Och känner jag att jag går mer bakåt än framåt så vet jag precis vem jag ska anlita igen. Och jag kommer alltid att rekommendera dej. Så tack!"