Tina Förström - Youniums frekvensterapeut

Det är torsdag och in på Younium stiger en glad Tina Förström, som driver sitt företag Altermed.

Vad är det du gör?

- Jag jobbar med bioresonans, en sk. frekvensterapi. Vad man gör är att man analyserar och harmoniserar frekvenser i kroppen. Allting i kroppen består av frekvens, eller energi. Alla organ och celler har sin egna specifika frekvens när den fungerar som den ska och när det blir obalans i kroppen visar det på lägre energi. Man kan genom bioresonans mäta energin och då harmonisera och balansera de organ eller celler som behöver det. Svampar, bakterier och parasiter har alla sina egna frekvenser och då skickar man över en frekvens som dom inte tål.

Vem kommer till dig och vad kan man få hjälp med?

- Personer med magproblem, allergier, exem, trötthet, huvudvärk mm. kommer på bioresonans.

- Ofta kommer personer med magproblem som inte fått svar på sin problematik via t.ex. hälsocentralen. Personer med olika känsligheter och födoämnesallergier kommer till mig på bioresonans. Eller med hormonella problem, t.ex. sköldkörteln.

- Även akuta infektioner, ss. bihåleinfektion eller urinvägsinfektion. Då stärker man kroppen genom att testa näringsämnen, som man sedan kan tillföra.

- Sedan finns de personer som inte har några speciella problem, men som vill komma och göra en närings- och mineralanalys.

- Människor tänker mera förebyggande idag, vad man kan göra för att inte bli sjuk, vilket är jätte bra. Och då kollar jag näringsstatus och tarmbakterierna. Tarmbakterierna behövs för vårt immunförsvar och många gånger har man redan som barn ätit många antibiotika kurer som också tagit kål på de goda bakterierna vilket gör immunförsvaret sämre och man är mera mottaglig för sjukdomar.

Vad kan man få för resultat av dina behandlingar?

- Kommer man t.ex. med urinvägsinfektion så får man redskap hur man själv kan stärka upp med kosttillskott och så ger jag bioresonans terapi på själva bakterien och organen.

- Många upplever att de har mera energi efter bioresonans. Och det är rätt så självklart eftersom jag alltid kör en avgiftning inledningsvis för att få bort slaggämnen i kroppen som i sig är tung energi.

Och självklart, kan jag inte låta bli att fråga: Hur är det att jobba på Younium?

- Det är en jätte trevlig gemenskap då vi är flera samlade på samma ställe. Stämningen är familjär och hemtrevlig!

Blev du nyfiken på Tina och hennes behandlingar?

Ring, sms:a eller skriv mail för att fråga mera eller boka tid.
tel.: 040 755 6925
e-post: tina@altermed.fi